Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

VWS gaat voor de European Business Award

Aan alle belanghebbende in het bloembollen vak,

Dit is uw kans om onze branche een extra uitstraling te geven… Stem nu op VWS !

De wedstrijd is begonnen. 32 landen, die meer dan 500 bedrijven vertegenwoordigen, strijden om de European Business Awards 2013/14, welke met 17000 genomineerde startte. Al deze concurrenten hebben een bedrijfspresentatie ingezonden. In de presentatie van VWS, de enige deelnemende bloembollenexporteur, vertelt directeur dhr. P. Sijm van alles over het bedrijf, van de start begin jaren zeventig tot de nieuwste innovaties en ontwikkelingen van nu en het belangrijkste, hoe we de toekomst op positieve wijze tegemoet zien.

U kunt ons helpen om de publieksprijs te winnen en misschien zelfs de European Business Award in de categorie Export & Import, door op ons bedrijf te stemmen.   Via de diverse (social) media zijn we al druk bezig stemmen te vergaren, maar we zijn er nog lang niet. Aan u dan ook de vraag om via de verschillende media zoveel mogelijk deze berichtgeving te delen. En vooral natuurlijk de directe link naar de stemmogelijkheid. Een aantal hebben dit al gedaan en we hopen uiteraard dat iedereen stemt en dit vooral ook aan alle bekenden vraagt te doen. Op 2 januari sluiten de stemming voor de publieksprijs, dus stem nu het nog kan !

http://bit.ly/EBAs2013 

(klik op de link of druk op de rechtermuisknop en kies hyperlink selecteren)

Uitleg:

Klik op de bovenstaande link, u komt dan op de stem pagina. Hier kunt u het filmpje eventueel bekijken en rechts in het scherm uw stem uitbrengen.  HOE ?? Vul uw e-mailadres in en klik vervolgens op VOTE (Stem) er wordt dan een mail gestuurd naar het adres wat u heeft ingevuld. Hierin zit een link waarop u nog moet klikken om uw stem te bevestigen. Deze mail kan soms in de ongewenste post terecht komen. Uw email adres zal verder niet voor andere commerciële doeleinden gebruikt worden.

De kunst is zoveel mogelijk stemmen te verzamelen bij familie, vrienden, buren, kennissen e.t.c. dus stuur deze mail dus zoveel mogelijk door !

Wij rekenen op uw stem…

418