Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Agrariërs in het Binnenveld kopen collectief zonnepanelen in

De Agrarische Natuur Vereniging Het Binnenveld nodigt agrariërs uit het Binnenveld (zowel het Utrechte als het Gelderse deel) uit voor 2 informatieavonden over zonne-energie.
Lodewijk Pool, agrariër in Bennekom en voorzitter van de ANV heeft zelf al enkele jaren zonnepanelen op het dak van zijn bedrijf en zegt: “Mijn investering in zonnepanelen geeft mij een stuk bedrijfszekerheid. Ik ben onafhankelijk van de stijgende stroomprijzen geworden. Bovendien zijn zonnepanelen de afgelopen jaren sterk in prijs gedaald terwijl de stroomprijs elk jaar weer stijgt. Daardoor is zonnestroom nu goedkoper dan stroom uit het net. Als agrariër kun je nu zelfs geld verdienen met zonnepanelen.”
De Agrarische Natuurvereniging organiseert samen met de Stichting Zonne-energie Wageningen een collectieve inkoopactie voor zonnepanelen waardoor agrariërs nu zonnepanelen met een scherpe prijs en goede kwaliteit kunt aanschaffen. De gemeenten Rhenen en Ede geven een financiële bijdrage voor de uitvoering van het project.
Op 13 en 14 november a.s. zijn er informatieavonden voor agrariërs uit het Binnenveld van Wageningen, Ede, Rhenen, Bennekom en Veenendaal
Op dinsdag 13 november in het Dorpshuis in Achterberg (Rhenen) en op woensdag 14 november in de School met de Bijbel in Bennekom. Beide avonden beginnen om 20:00 uur. Meer informatie op: www.anvhetbinnenveld.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Roel van Dijk M: 06-51494691E: info@anvhetbinnenveld.nl

Bron