Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennis moet Stromen

Kennis moet Stromen

Wat is Kennis moet stromen?
Het innovatieprogramma KRW (2000-2012) was gericht op verbetering van de waterkwaliteit, onder andere door innovaties in de landbouw.
Kennis moet stromen helpt de mensen die deze landbouwinnovaties in de praktijk moeten brengen. ‘Hoe kunnen we door kennis uit te wisselen het innovatieproces in een stroomversnelling brengen? En wat motiveert een agrariër om anders te gaan werken?’, dat zijn belangrijke vragen. Dat proberen we te bereiken door workshops en themadagen te organiseren, best practices te tonen en bedrijven te bezoeken. Want hoe vanzelfsprekend innovatie soms ook lijkt, vaak is een duwtje in de goede richting niet overbodig.
 
Indien beschikbaar geeft dit document per project een samenvatting van het IP/KRW eindrapport. Indien er geen IP/KRW eindrapport is ontvangen door Kennis moet stromen is een samenvatting gegeven van een andere vorm van eindrapportage. Alle informatie is dus aangeleverd door de projectleiders of gekopieerd van bestaande rapporten. Aanvullend zijn door een aantal projectleiders praktijktips opgenomen die bruikbaar zijn in DAW.
 

Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!