Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Dossier:

Kennisbank arbeid

Kennisbank Arbeid

In dit dossier

Dossierbeheerder

Werkgeverslijn

Ondernemersstijl

Wat ziet u, als werkgever, als u in de spiegel kijkt? Een belangrijke en soms ook confronterende handeling. Maar: waardevol. Als werkgever bepaalt u immers de cultuur van uw bedrijf, de manier hoe er op uw bedrijf gehandeld wordt en hoe er binnen uw team gecommuniceerd wordt. Inzicht in uw eigen voorkeursstijl van handelen en communiceren en daarmee ook kennis over de wijze waarop uw medewerkers denken, communiceren en handelen is het fundament voor een team van gemotiveerde medewerkers.
 
LTO heeft een scan ontwikkeld die u op een leuke maar leerzame manier laat zien welke type ondernemer u bent en wat dat betekent voor uw bedrijf. Er worden grofweg vier type persoonlijkheden onderscheiden, die zijn vertaald naar vier dieren. Er zijn geen goede of foute dieren. Maar de “aard van het beestje” heeft veel effect op het resultaat van uw rol als werkgever. Het kan soms nodig zijn om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van één van de dieren in uzelf die van nature minder aanwezig is bij u. Hieronder vindt u een korte omschrijving van deze persoonlijkheidtypes. Kies de omschrijving waarin u zich het meest herkent en lees welk dier u als werkgever typeert, welke sterke punten daarbij horen en welke punten u zou kunnen verbeteren. Om uw rol als werkgever nog beter in te vullen en daarmee een beter bedrijfsresultaat te halen.   
 

  • Ik zit boordevol ideeën over wat er mogelijk is met mijn medewerkers op mijn bedrijf, zie overal kansen en ga graag naar bijeenkomsten over werkgeverschap om anderen te ontmoeten en inspiratie op te doen. Klik hier.
  • Als ik ergens in geloof, ga ik ervoor en ik ben niet bang om risico's te nemen. Dat medewerkers resultaat behalen is het meest belangrijk voor mij. Klik hier.
  • Voordat ik een beslissing neem, zet ik eerst alle feiten op een rijtje. Ik vind het heel belangrijk dat mijn medewerkers nauwkeurig werken. Klik hier.
  • Ik vind het belangrijk dat de sfeer goed is op mijn bedrijf en help mijn medewerkers om te komen tot een goed resultaat. Klik hier.
Is deze informatie waardevol voor u? - Deze functie is 'anoniem' en enkel gericht naar de dossier beheerder!